Primal Order – Genocide Meteorite Dynamite Alright

Primal Order – Genocide Meteorite Dynamite Alright
Eigen Beheer, 2012

Ik moet eerst mijn excuses aanbieden aan de makers van deze uitgave. Mijn cassettedek verneukt blijkbaar de feng shui van de woonkamer volgens mijn wannabe binnenhuisarchitecte a.k.a. vriendin. Het was nog zo gezellig om in het tuinhuis tussen de spinnenwebben en muizenlijkjes naar dit bandje te luisteren. Primal Order komt uit Amsterdam is en gewoonweg de max.

Primal Order is eigenlijk de Nederlandse missing link tussen oude Motörhead, nieuwe Darkthrone, Impetigo en Turbonegro. Vunzige rock ‘n roll/Britse punk met een vettige seksuele load en een death/punkblack randje. Fappende bassen, allesbehalve nuchter klinkende vocalen, oeroude onderstuurde riffs en doodeerlijke drums. Dit is zó primitief en toch zo lekker.

Geen idee van onder welke steen deze band gekropen komt, ik zou het eigenlijk wel willen weten. Ze krijgen van mij alleszins een knijp in de billen voor dit prima bandje. Ik zou zeggen: schaf hem aan, maar ja, hij kost drie euro… en de meesten onder jullie moeten wellicht bij jullie grootouders te rade gaan om dit af te kunnen spelen. Losers! Luistertips: Hot Mama, Oh My Goat en Genocide Meteorite Dynamite Alright. Wat een lol.

Tracklisting:

Naumachia

  1. All the Elements Combined
  2. The First and the Last
  3. Hot Mama
  4. Oh My Goat
  5. My Big Prophecy
  6. Life and Death
  7. Genocide Meteorite Dynamite Alright
  8. Power and Glory
  9. The Children

Line-up:

  • Maarten – Drums
  • Psyborg – Guitars, Vocals
  • Herr Dee – Guitars
  • Vrschrk – Bass

Links: